Het handboek dronefotografie is verschenen! Bestel het boek online.

Eindelijk is het zover: het boek ‘Focus op fotografie: Dronefotografie‘ is verschenen! Het boek kost € 24,95 en is te koop via online verkoopkanalen zoals Bol.com en bij de beter gesorteerde boekhandel (ISBN 978-90-5940-835-7).

Wie direct bij de auteur een gesigneerd exemplaar van het boek wil bestellen (eveneens zonder verzendkosten) kan zijn of haar gegevens achterlaten via dit bestelformulier.

Focus op fotografie: dronefotografie

Inmiddels komen de eerste recensies van het boek al binnen:

“De hele opzet, de manier van schrijven, het verstrekken van essentiële informatie en het telkens tussendoor gedoseerd overbrengen van de belangrijkste regels en wat “do’s” en “don’ts” in de blauwe kaders…. echt geweldig gedaan! – Ik had de indruk geleidelijk maar heel goed in de wereld van de Dronefotografie te worden ingeleid met werkelijk voldoende, omvattende informatie maar zonder te worden overspoeld van teveel details.”
Lees de volledige recensie

Mocht je na het lezen van het boek vragen hebben over dronefotografie, word dan lid van de Facebookgroep ‘Dronefotografie’ die speciaal voor dit boek in het leven is geroepen. Een ideale plek om in contact te komen met de auteur van het boek en gelijkgestemde dronefotografen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste drone nieuws, kijk dan eens op Dronewatch.nl. Je leest er niet alleen over de nieuwste drones maar ook over de verandererende regelgeving. Ook worden op deze site regelmatig praktische tips voor dronepiloten gepubliceerd.

Vriendelijke groet,
Wiebe de Jager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *