Komt jouw dronefoto in de DJI stand op de Professional Imaging te hangen?

DJI stand

Bron: DJI

Van 12 tot en met 14 maart vindt in Nijkerk de Professional Imaging plaats, de grootste vakbeurs in de Benelux voor vakfotografen, prosumers, studenten en fotofanaten. Tijdens de 17e editie van deze beurs wordt er voor het eerst volop aandacht besteed aan dronefotografie en het maken van video’s met drones. Zo zal in Hal 1 zowel Yuneec als DJI vertegenwoordigd zijn als exposant en worden er live vliegdemonstraties gegeven. Naast deze 2 stands is er ook een stand die specifiek is gewijd aan dronefotografie. Hier zal ook het boek ‘Dronefotografie’ te koop zijn. Auteur Wiebe de Jager zal elke beursdag in het Adobe Theater een presentatie verzorgen over dit onderwerp.

Fotowedstrijd
In de DJI stand zullen er 5 dronefoto’s worden geëxposeerd, in de vorm van een hoge kwaliteit Xpozer afdruk van 60×90 cm. Wil jij kans maken om deel uit te maken van deze eregallerij, die door duizenden bezoekers bekeken zal worden, upload dan je mooiste foto in de Facebookgroep ‘Dronefotografie’ en geef deze de hashtag #pi2016 mee. De voorwaarde is wel dat de foto gemaakt is met DJI apparatuur. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 februari.

De 5 winnende fotografen ontvangen naast een afdruk van hun foto t.w.v. € 75,- ook nog eens twee toegangskaartjes voor de beurs, t.w.v. € 20,-. Daar kun je dus niet alleen je foto in de stand zien hangen, je kunt ook nog eens de lezing over dronefotografie bijwonen. Iedere afdruk zal worden voorzien van een bordje met info, zoals de naam van de fotograaf, de locatie, de datum en tijd van maken, en met welk toestel van DJI de foto is gemaakt. Vermeld deze informatie dus ook bij de foto.

Deze fotowedstrijd wordt georganiseerd door Wiebe de Jager, in samenwerking met CameraNU.nl. Door het inzenden van een foto geef je de organisatoren toestemming om de foto te gebruiken voor promotionele doeleinden. Per deelnemer mag één foto worden ingezonden.

Een gedachte over “Komt jouw dronefoto in de DJI stand op de Professional Imaging te hangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *