Uitgeverij Van Duuren Media gaat Handboek dronefotografie uitgeven

Beste lezer,

Je hebt via handboekdronefotografie.nl aangegeven een seintje te willen ontvangen zodat het boek verschijnt. Zover is het nog niet, maar inmiddels hebben al honderden mensen zich aangemeld en krijg ik de eerste mailtjes met de vraag wanneer het boek verschijnt: hoog tijd voor een update dus.

Momenteel leg ik de laatste hand aan de tekst. Het is allemaal avond- en weekendwerk maar gelukkig vordert het schrijven gestaag. Hierna gaat er nog een redacteur naar het manuscript kijken en worden er nog wat afbeeldingen gemaakt. Ik heb prachtige foto’s verzameld van dronefotografen van over de hele wereld, zij waren allemaal enthousiast over het feit dat er een boek over dit onderwerp komt en ik weet zeker dat je geïnspireerd zult raken door de vele foto’s in het boek.

Dronefotografie cover

Met gepaste trots kan ik melden dat Van Duuren Media het boek gaat uitgeven. Deze gerenommeerde uitgeverij is onder andere bekend van haar fotografieboeken, en dit boek komt dan ook in de reeks ‘Focus op fotografie’. Wanneer het boek over dronefotografie precies verschijnt en wat de verkoopprijs wordt is nog niet bekend, daarover hoop ik in een volgende update meer te kunnen zeggen. Het boek zal in ieder geval te verkrijgen zijn via de boekhandel en via bol.com.

Mocht je zelf brandende vragen hebben die je graag behandeld zou zien in het boek, dan is nú het moment om me een berichtje te sturen. Dat kan via deze pagina. Voor het laatste dronenieuws kun je intussen natuurlijk terecht op www.dronewatch.nl.

Vriendelijke groet,
Wiebe